X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Cont abonat Creare cont nou
Soft Legislativ Legis PLUS Business. Aveti la dispozitie toata baza de date legislativa din Monitorul Oficial plus sute de modele de contracte, cereri si acte, alaturi de toate Codurile din Romania si legislatia europeana la zi!
Portal actualizat la 22 Ianuarie 2018

Angajarea raspunderii

Apr212017

Obiectul controlului financiar preventiv

de Irina Dumitrescu valabil la 21 Apr 2017
Intrebare: Pentru ce documente intocmite de compartimentul taxe si impozite se acorda viza de CPF?
Ian262017

Primaria operator de date cu caracter personal. Autorizare

de Adina Popescu valabil la 26 Ian 2017
Intrebare: 1. In orice primarie, se lucreaza cu date cu caracter personal (CNP-uri, adrese, etc.) la majoritatea compartimentelor (Contabilitate, Taxe si Impozite, Resurse Umane, Politie Locala, Urbanism, Asistenta Sociala, etc). Aceasta inseamna ca, potrivit Legii 677/2001 (pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal), toate primariile trebuie sa obtina acel cod de ...
Sep212016

Refuz indeplinire sarcini serviciu functionar public

de Adina Popescu valabil la 21 Sep 2016
Intrebare: Poate refuza un functionar public (din cadrul unei primarii) sa faca parte din comisia de executare silita privind executarea creantelor bugetare daca el este incadrat la Compartimentul Taxe si Impozite Locale? (are prevazut in fisa postului: ,, aplica prevederile legislative in vigoare privind executarea creantelor bugetare, cu toata metodologia de executare silita,,)
Dec142014

Bunuri cu valoare zero. Inregistrarea in contabilitate

de Portal Institutii Publice valabil la 14 Dec 2014
Intrebare: Institutiile publice pot primi in gestiune bunuri de la o firma cu care nu au nici o relatie contractuala a caror valoare este zero (pe factura a inscris denumirea produsului, cantitate pret si valoare, iar urmatorul rand a trecut reducere comerciala cu minus intreaga valoare). Mentionez ca nu vor sa incheie contract de donatie cu noi. Valoarea facturii este zero. Cum se pot inregistra aceste ...
Ian282013

Statutul societatii comerciale cu capital majoritar sau integral de stat

de Adina Popescu valabil la 28 Ian 2013
Intrebare: Societatea noastra, este o societate pe actiuni, cu capital integral de stat, la care statul este actinar principal (Primarie, consiliul judetean) In urma unui audit s-a pus urmatoarea intrebare: unde se incadreaza societatea noastra? ca entitate publica ? sau institutie publica? Prin urmare, o societate pe actiuni, la ce categorie se incadreaza?
x