X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Cont abonat Creare cont nou
Soft Legislativ Legis PLUS Business. Aveti la dispozitie toata baza de date legislativa din Monitorul Oficial plus sute de modele de contracte, cereri si acte, alaturi de toate Codurile din Romania si legislatia europeana la zi!
Portal actualizat la 19 Ianuarie 2018

Contract colectiv de munca

Oct262017

CCM. Drepturi de natura salariala

de Adina Popescu valabil la 26 Oct 2017
Intrebare: Trebuie sa facem un nou contract colectiv de munca deoarece cel vechi a expirat. Suntem primarie de oras cu 11,000 locuitori. Este legal sa introducem in contractul colectiv de munca: - ajutor din partea institutiei nu a sindicatului pentru evenimente (deces membru familie, casatorie, etc.) - tichetele de vacanta trebuiesc mentionate? - bani pentru tinuta (haine) - alte beneficii
Oct062014

Data incetarii de drept a CIM pentru pensionare

de Portal Institutii Publice valabil la 06 Oct 2014
Intrebare: Un salariat tesa indeplineste varsta de pensionare conform art. 56 lit. c) din Codul muncii pe data de 9 sept. Contractul individual de munca, conform 56 lit.c a Codului muncii, inceteaza de drept la aceasta data. I se face incetarea de drept si i se pregateste dosarul de pensie, pentru ca sa il depuna confom legii 2632010 la casa de pensii. Refuza sa ia la cunostinta decizia de incetare a ...
Mar032013

Acordurile colective/contractele colective. Reglementare

de Adina Popescu valabil la 03 Mar 2013
Intrebare: Ce reglementari sunt in vigoare in ceea ce priveste acordurile colective/contractele colective in sectorul bugetar?
Ian282013

Aplicabilitate CCM pentru domeniul invatamant superior si cercetare domeniului alte forme de invatamant

de Adina Popescu valabil la 28 Ian 2013
Intrebare: Societatea noastra este incadrata prin codul CAEN "la alte forme de invatamant", la acest domeniu de activitate luam ca punct de reper Contractul Colectiv de Munca la nivel de ramura pe cel din invatamant? Intrebarea mea este pentru a stii daca la aceasta ramura mai este in vigoare CCM si sa stim cum procedam cu aplicarea coeficientilor de ierarhizare.
x